PROJEKTI HELUNA

Anne meni ja osti AUTON. Kyseessä on Volkswagen Kleinbus vuosimallia 1973. Kyseinen rässi on seissyt Matkussa jo 21 vuotta. Nyt se on laahattu ihmisten ilmoille, pesty ja hommat voi alkaa.

Idea on , että teemme siitä Rokmanni ry:lle edustusauton :) .

Työtä riittää ja innokkaitten apua kaivataan.

Teemme autosta pikku hiljaa ajokuntoista. Projekti on hidas mutta uskon, että tästä tulee hieno juttu.

Lisäämme tänne kuvia ja tarinaa Helunan vaiheista.

Talvi 2018 ,kevät  ja kesä 2019:

Suvannon Pasi ( joka yhä on ystävämme) on lahjakas peltihommissa ja otti Helunan haltuunsa. Pikkuhiljaa mädät pellit on poistettu ja saatu uutta ehtaa tilalle... Homma siis etenee.... hitaasti mutta varmasti. Samoin penkit on jo päälystetty. Se se onkin ollut tärkein homma :) . Hyvä kuitenkin , että on jotain ajatusta siitä, miltä Heluna tulee näyttämään. Heluna on jo peltien puolesta melko hyvässä kunnossa. 

Heluna on - kiitos poika ja isä Kaukovallan - saatu kuljetettua Raisioon. Siellä sen renkaita on käynyt on muutamat innokkaat ystävät potkimassa ( ja kyselleet samalla tarkempia tietoja minun mielenterveysongelmistani :D ). Lasifirman ukot käy ottamassa lähiaikoina ikkunat pois, samoin muutama taitava sukulaismies hakee moottorin ja ihmettelee, mitä sen kunnostus vaatii. Peltityöt vielä odottavat tekijäänsä...... olis se kiva kun joku ammattitaitoinen tulis jeesaan ( hommia riittää ), maalausideoita satelee ja sisko verhoilee auton lopuksi. Mä uskon vakaasti, että jonakin päivänä Heluna leimataan ja sitten päästään viettään harjakaiset ja kurvaileen pitkin kylänraitteja :) !