Nuorille bilistä ja ilmakiekkoa:

No niin! Nyt on ilmakiekkopeli ostettu ja saatu roudattua . Seuraavaksi alkaa lisätilan raivaaminen. Seuraavassa bilisillassa tilaa ja tekemistä nuorisolle on tuplasti🤩. Ensi viikko menee valmisteluissa eli normi bilisilta jää väliin! Vimppa bilisilta tänä vuonna vietetään pikkujoulujen merkeissä keskiviikkona 18.12.2019 klo. 18-21. Luvassa piparia, glögiä ja muuta mukavaa! Tonttulakki päähän . Tervetuloa🤗! Niin ja lämmin kiitos teille kaikille, jotka lahjoititte synttärini kunniaksi tähän tarkoitukseen🥰! T: Anne ( Rouva vm-69)

Heippa !

 

Nyt on sitten biljardipöytä löytynyt, iso kiitos kovalle tiimille:

Petri Kalliokorpi, Tommi Airaksinen ja Make Lintula!

 

Tommi ja Make hankkivat heidän klubilleen uuden pöydän ja keväällä siirtyy heidän vanha pöytänsä riuskojen kantomiesten voimin Mannin Navetalle. On kyllä hyvä fiilis vaikka hommaa onkin vielä ennen H-hetkeä (pitää siis purkaa, siirtää, kasata, fixata levy, laittaa uusi verka, ostaa kepit, pallot ja valot pöydän päälle jne.). Hyvää kannattaa odottaa! Uskon, että Liedon aseman nuorisokin löytää tiensä pöydän ääreen. Petri jeesaa ja opettaa meidän nuorisoa pelaamaan. Kuka tietää, ehkäpä järjestämme biljardikisatkin navetalla mikäli tämä innostaa porukkaa pelaamaan.

 

Nyt siis voit vielä osallistua näihin ”talkoisiin”. Hinta 20 euroa sisältää Rokmanni ry:n jäsenmaksun ja ”taivaspaikan” Mannin Navetan omassa biliskerhossa J .

Tilinumero on : Liedon säästöpankki, FI9743090010104529 . Kiitos!

 

Kun kaikki on valmista, kutsumme teidät Rokmanni ry:n viralliset (jäsenmaksun 2017 maksaneet) jäsenet Mannin Navetan omaan bilisillanviettoon J.